Programi i radionice

Kalendar aktivnosti

Ovdje na jednom mjestu možete vidjeti nadolazeće nastupe otvorene za javnost.
Pogledajte kalendar aktivnosti.

Pripovjedni nastupi

Priče su se od davnina pripovijedale sjedeći u krugu oko vatre, slušajući zabavne i mudre kazivače. Na izbor vam donosim niz pripovjednih susreta koji potiču maštu, vježbaju usredotočenost i potiču jezične kompetencije. Pročitajte više.

Radionice

Interaktivni i edukativni susreti za odrasle u kojima je pripovijedanje osnovni alat za povezivanje s djecom, razumijevanje teksta, razvoj pisanih i govornih vještina ili unošenje malo zabave u svakodnevicu. Svaka radionica traje između 120 i 135 minuta. Pročitajte više.

Kreativno čitanje

Susreti su namijenjeni razvijanju ljubavi prema pisanoj riječi . Uključuju niz igara i interaktivnih sadržaja kroz koje se djeca i mladi u opuštenom i veselom ozračju susreću s knjigom. Također može sadržavati i likovnu ili drugu kreativnu radionicu (trajanje: 45-60 minuta, dob: 6-10 godina).
Za dogovor o terminu, molim kontaktirajte me.

Pripovjedne šetnje

Hodamo i pričamo priče po Maksimiru, Jarunu ili Dotršćini. Prilagođeno djeci, obiteljima i odraslima. Samo za grupe od 4 i više sudionika.
Za dogovor o terminu, molim kontaktirajte me.

Programi prema dogovoru

Pripremam pripovjedne susrete i kružoke prema vašim potrebama – za ugodno druženje s prijateljima, rođendane, zabave iznenađenja, intimne krugove, osnaživanje zajednice, ili u sklopu većih projekata. Za dogovor o temi, terminu i svim ostalim detaljima, molim kontaktirajte me.